Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Social Evening 2014

Op vrijdagavond 28 februari 2014 vond de jaarlijkse Social Evening van de Vrienden in het Airborne Museum plaats. Het was mogelijk om het depot te bezoeken waar de behoudsmedewerker van het museum, Roland Boekhorst, toelichting gaf. Een unieke gelegenheid waar druk gebruik van gemaakt werd.

Willem Kleijn verzorgde een boeiende lezing over de rol die de Duitse bunker Diogenes bij Schaarsbergen tijdens de Slag om Arnhem vervulde. Okko Luursema was weer aanwezig met de boekendienst waar een groot aantal tweedehands boeken over de Slag om Arnhem aangeboden werd. Veel, vaak zeldzame, exemplaren wisselden weer van eigenaar. Ruim vijftig leden van de Vereniging waren aanwezig op deze geslaagde avond.

Opening door de voorzitter Ben Kolster
Nabespreking na de lezing van Willem Kleijn