Welkom bij Vereniging vrienden v/h Airborne Museum

eBooks over de Tweede Wereldoorlog
Het gemeentearchief in Ede heeft een aantal publicaties als eBook uitgebracht

De volgende uitgaven zijn als eBook beschikbaar (epub-bestand). U kunt ze online bestellen én betalen.

· TH. A. Boeree “Kroniek van Ede gedurende de bezettingstijd, met grepen uit het leven der Partisanen” (gratis)

· Dagboek E. Bolderdijk. Oorlogservaringen in Ede van 17 september tot 15 december 1944. (€ 3,95)

· ‘Sims, get me a prisoner’ (€ 3,95)

De volgende boeken met onderwerpen uit de Tweede Wereldoorlog die (deels) gerelateerd zijn aan de Operatie Market Garden zijn eveneens te bestellen:

Historische Cahiers

· Lunteren en de Tweede Wereldoorlog. Ooggetuigen vertellen over de Tweede Wereldoorlog in een Veluws dorp. € 12,50

· Ben je bij het parachutespringen geweest? Airborneherdenkingen bij Ede. € 9,90

· Pegasus (herdruk)

· Garnizoensleven: Garnizoen Ede 1906-2006. € 9,90

Bestellen?

Wilt u een van de bovenstaande publicaties bestellen? Stuur een e-mail naar gemeentearchief@ede.nl. Vergeet niet om hierbij uw naam en adres te vermelden. Of bel met (0318) 68 03 59.

U kunt deze boeken afhalen in de studiezaal van het Gemeentearchief. Wanneer u wilt dat wij de bestelling aan u opsturen betaalt u € 6,-- extra voor administratie- en portokosten.

Noot:
Eventueel wil het bestuurslid van de VVAM W. Boersma deze boeken ophalen bij het gemeentearchief waarna u ze bij het Airbiorne Museum kunt afhalen. Neem hiervoor per e-mail contact op. E-mailadres: w.boersma@wxs.nl